pátek 28. října 2011

Vyberte si!

V roce 2012, 21. prosince se stane to, co si 28.10.2011 vybereme!

V návaznosti na slova Dr. Collemana (objevitele Mayského kalendáře) bych ráda dodala, že se nejen „cosi“ stane 21.12 2012, ale bude se „to“ dít i nadále.
Otevírá se cesta, po které lidstvo může kráčet, rozhodne-li se pro ni a bude ochotno dělat patřičné kroky.
28. 10. 2011 je označen v mayském kalendáři jako "vrchol křivky evolučních tvůrčích cyklů", je to den, kdy "vesmírná síla je v souladu s lidstvem, které bude mít možnost dosáhnout svého nejvyššího potencionálu a seberealizovat se jako naprosto vědomá bytost, která přímo ovlivňuje a formuje svou budoucnost, ať k lepšímu nebo horšímu."
Rozhodněte se proto hned teď, zda chcete, aby byl vývoj zakončen šťastným koncem. Neodkládejte své rozhodnutí a nenechte se nikým a ničím zastrašit.
Pokud je vyšší vývoj lidstva vaše přání, převezmněte odpovědnost sami za sebe a oprostěte se od strachu.
Setřeste ze sebe manipulaci líbivých reklam, zastrašovací metody lékařů a hloupé dodržování zvyků, o kterých stejně dávno víte, že neslouží k dobru.
Přestaňte hledat odpovědi na svoje otáky kolem sebe, ale začněte je hledat v sobě. Spojte se v meditaci s Matkou zemí, se svým tělem a se svým vyšším Já. Přestaňte se účastnit honby za diagnózou, jestliže vás něco bolí na těle, nebo na duši. Procvičujte v čase, který věnujete vysedávání v čekárnách, relaxaci, meditaci a kontaktu sami se sebou. Neběhejte do úmoru s dětmi po psychologických vyšetřeních a lékařích, ale zamyslete se na nad tím, v čem vaše dítě žije a jak můžete vy sami změnit podmínky jeho života. Mějte rádi sami sebe, naslouchejte si a oprostětě se od vztahů, které vás dusí, omezují nebo zraňují. Důvěřujte svému vnitřnímu vedení a pokud potřebujete občas poradit, či podpořit, navštěvujte ty terapeuty, lékaře, či léčitele, kteří vám pomohou najít vaši vlastní cestu. Kteří vám pomohou objevit svůj vlastní potenciál, který obnoví a podpoří samoozdravný proces vašeho organismu. Kteří vás naučí potřebné techniky a ukážou prostředky, kterými si můžete pomoci vy sami.
Neulpívejte na nikom a na ničem a když nevíte kudy kam a strach vás přece jen ovládá, zkuste změnit k dané věci či problému svůj postoj.
Jedno Indické přísloví praví: Když to bereš jako dar, je to dar, když to bereš jako zlo, je to zlo.
A tak to je, berme nynější konec jednoho období jako dar a možnost k lepšímu životu.
Přestaňme se obávat katastrofických scénářů konce světa a pracujme a měňme to, co změnit můžeme – tedy každý sám sebe!
Slovy Alchymisty od Paula Coelho – Když si něco opravdu přeješ, celý vesmír se spojí, aby ti pomohl.
Přejme si, a dovolme si svá přání vyplnit, nastal čas!

Jitka Ježková

Žádné komentáře:

Okomentovat