pondělí 5. března 2012

Matthew: sdělení na březen 2012 (1)

Obsah:

Odeznívání strachu v kolektivním vědomí; božská milost při ukončení karmy; úspěchy sil světla proti Illuminátům; vývoj v příštích měsících; sionismus; dualita; dělení na strany; rodinné smlouvy před narozením; děti žijící v Nirváně.

1.S láskyplnými pozdravy od všech duší v této stanici je zde Matthew. Ve vašem světě je tak horečná a různorodá aktivita, že i pracovníci světla mohou shledávat obtížným spojit si všechny body ukazující, že světlo každým momentem podrývá snahy temných sil. Je povzbuzující, že mnozí z vás správně poznali, že Illumináti používají pouze jedinou taktiku, která jim zbyla v arsenálu: strach. Řeči o preventivních útocích proti Íránu, jejichž účelem je zabránit možnosti, že by vyrobil jadernou zbraň; možnost dalšího devastujícího zemětřesení v Japonsku; možnost, že Severní Korea se stane dostatečnou hrozbou, aby zapříčinila válku v jihovýchodní Asii.

2.Z našeho výhodného pozorovacího místa, které umožňuje vidět kolektivní vědomí, víme, že je málo těch, kteří sázejí na tyto scénáře, z nichž žádný není součástí osudu Země. I ti, kteří dosud podřimují a neví, že tyto chvíle rychle vedou Zemi do Zlatého věku, pomohou světlu pochopením a odmítnutím žít ve strachu z „možností“.

3.Nicméně dovolte nám vložit poznámku čtenáře: „Strach přece může být orientován pozitivně, tak proč nám pořád říkáte, že se musíme vyvarovat strachu?“ My říkáme „vyvarovat se strachu“, protože jeho zveličená energie brání světlu, aby dosáhlo k vědomí, a tak drží jedince v bahně třetí hustoty, v neschopnosti vyvíjet se duchovně a intelektuálně. Strach brání jasnému uvažování, zdravému rozumu, logickému ptaní a vůli povstat proti tyranii a zkaženosti – proto loutky temných sil byly schopny ovládat lidi na Zemi po mnoho tisíciletí. Temní „se živí“ energií strachu – bez ní nemohou existovat!

4.S nadšením pozorujeme, že strach v kolektivním vědomí opadá, ale na individuálním základě je stále tak silný jako dříve. Prostřednictvím univerzálního zákona přitažlivosti jde energie vystrašených jedinců ven do vesmíru a přitahuje odpovídající energii; vrací se jako bumerang a přináší s sebou ještě strachuplnější okolnosti, s nimiž se jednotlivec musí vyrovnávat. Každý, kdo si „zahrává“ se strachem ve víře, že ho může nasměrovat pozitivně, si hraje s ohněm. To znamená plést si mocnou negativní energii s jejím mocnějším protikladem: Pozitivita neochvějného žití ve světle dává sílu k sebedůvěře, k duchovní síle, odvaze, moudrému rozhodování a odhodlání, které mohou překonat těžkosti, s nimiž se setkáváme.

5.Je pravdou, že miliardy lidí žijí v podmínkách strachu, které jsou tvrdší či delší než tito lidé potřebovali, aby naplnili aspekty své smlouvy duše. V těchto případech jsou smlouvy upraveny na úrovni duše tak, aby tyto osoby mohly opustit pozemský život před dokončením ostatních karmických záležitostí, a božskou milostí je jim připsáno úplné naplnění karmy ve třetí hustotě. V jiných případech, kdy původní smlouva volá po krátkém životě za těchto krutých okolností, to stačí k vyrovnání ostatních životů a duše postupují v duchovním vývoji. V obou případech vzniká dvojí prospěch - že odejde energie strachu dříve přítomná na planetě a že tyto duše vysílají své světlo na Zemi z Nirvány.

6.Během tohoto nebývalého času na Zemí je poskytována ještě další božská milost. Vyvinuté duše dobrovolně na sebe berou části nejtěžších karmických prožitků slabších duší, a tak jim umožňují naplnit jiné části smlouvy duše; na úrovni duše spolupracují tak, aby slabší duše byly posíleny a mohly se vyvíjet ven ze třetí hustoty. Pro duchovně vyvinuté fyzické civilizace je běžné pomáhat slabším, které požádají o pomoc - a přesně to mnohé z nich zblízka i z dálky činí pro Zemi i pro vás! V této jedinečné době je tato spolupráce na úrovni duší dostupná i pro duchovní růst – a to je další příklad nezměrné lásky mezi světelnými bytostmi.

7.Nyní, s pomocí promyšlených postupů k zajištění, aby vše bylo v souladu s vašimi zákony, jsou odstraňováni Illumináti ve vrcholných pozicích bankovnictví a úvěrového průmyslu z jejich pozic a budou dle zákona souzeni. Někteří „cítí horkou půdu pod nohama“, a tak odcházejí dobrovolně, a probíhá znovuzískávání bohatství ukradeného Illumináty. Vojenští vůdci spolupracují se silami světla, aby zabránili agresím vojenských sborů, které jsou ještě v táboře Illuminátů, a zničení jejich jeskynních podzemních oblastí zastavuje jejich odporné experimenty a další skryté aktivity.

8.V příštích měsících otřesy ve vládách vykoření illuminátské členy a ty, kteří jednají pod jejich kontrolou, a na jejich místa nastoupí osoby s morální a duchovní čistotou. Rodící se vlády „arabského jara“ se stabilizují a tyranské režimy se zhroutí. Bezuzdná korupce v mezinárodních korporacích dojde zaslouženého konce; ředitelé, kteří slouží zájmům lidí, zůstanou, ti, kteří jsou chamtiví a sobečtí, půjdou. Státní ekonomiky ve stavu bankrotu nebudou úspěšně oživeny; globální ekonomika dosáhne dna, a po celém světě začne fungovat řádný poctivý systém. Války, násilí, klam, útlak a cenzura médií budou postupně ustávat, tak jak temná srdce a mysli mezi vámi budou opouštět planetu.

9.Nemůže to být jinak – prostě, to je fyzika, která řídí život v tomto vesmíru. Tak jak Země postupuje do vyšších plánů, nic s nízkými vibracemi v jakékoliv formě – fyzická těla, podvratné plány, zlodějna, nečestnost, nespravedlnost, nečestné zákony a nezákonná věznění, bigotnost, kruté zvyky a činy – nic z toho nemůže přežít.

10.Půjdeme-li dále, pokud jde o náboženství, nebudou jen tak „totálně odložena a nahrazena vesmírnými zákony Zlatého věku.“ Až vyjdou najevo pravdy, že věda a duch jsou jedno a totéž, a že náboženská dogmata pocházejí od dávných církevních a státních vůdců za účelem ovládání mas, lidé, jejichž vědomí se povzneslo nad omezení třetí hustoty, přilnou k duchovnímu aspektu svých respektivních náboženství, a ostatní vymyšlené ovládající aspekty půjdou stranou.

11.Jednou z pravd, které vyjdou najevo, je, že sionismus, který se záměrem temných stal synonymním s judaismem, je ve skutečnosti bojovné politické hnutí v rámci Illuminátů, a jeho cílem po více než šest desetiletí bylo vytvářet konflikty a nestabilitu na celém středním Východě. Sionisté, kteří měli mocný vliv v rámci i v pozadí významných vlád a jejich vojenských sil, NEreprezentují židovský národ v Izraeli ani nikde jinde. A jako další frakce Illuminátů, jsou oddáni snaze tohoto politického spolku o světovládu.

12.I když Semité mají různé národnosti a náboženství, sionisté úspěšně přesvědčili mnohé, že „antisemitismus“ je výhradně předsudkem proti židovskému národu a opozice k právu Izraele bránit se před svými „nepřáteli“. S pomocí tohoto nehorázného překroucení získali nejen sympatie světa, ale také masívní prostředky na obranu od spojenců Izraele, zejména od Spojených států, a to vše slouží ke zvýšení obrovských zisků Illuminátů z jejich vojensko průmyslové mašinérie.

13.Náboženství nejen svými dogmatickými naukami ovládala masy, ale také sloužila temným účelům a rozdělení v takovém rozsahu, že to vyústilo v traumata a krveprolití trvající celá staletí. Svědectvím jsou křížové výpravy, války mezi katolíky a protestanty, pogromy proti Židům, popravy „kacířských“ jedinců, kteří odmítli „odvolat“.

14.Rozdělení bylo dlouho účinným nástrojem temných. Nespokojili se s rozdělením lidí pouze náboženstvím, rozdělují je do konfliktních skupin přidělováním označení jako sociální vrstvy, ideologie a filozofie, typy vlády a politické strany, a tím, že označují jako „konspiračního teoretika“ každého, kdo zpochybňuje oficiální pravdy o jakékoli situaci či události. Tato rozdělenost udržuje květ duality po celé generace, a tak udržuje populaci v bahně mentality třetí hustoty. Radujte se s námi, že tato dualita právě dohrává svou poslední scén své velmi dlouhé hry na této planetě!


Zdroj: Orgo-net.blogspot.com

Žádné komentáře:

Okomentovat