pondělí 6. února 2012

Matthew: sdělení na únor 2012 (1)

Obsah:
Účinky negativního myšlení. Rozptylování strachu. Důkazy pokroku světla. Důvody pro odklad zahájení důležitých reforem. Příčina globálního hučivého zvuku. Čakry. Nový peněžní systém. Věda versus univerzální realita. Sex v páté dimenzi. Bohové a bohyně.

1.S láskyplnými pozdravy od všech duší v této stanici je zde Matthew. Zatímco mnozí pracovníci světla s důvěrou očekávají, že se začnou uskutečňovat kroky přechodu ke Zlatému věku Země, někteří čekají, až nevyvratitelné důkazy ospravedlní plnou důvěru ve zprávy bytostí světla. A protože velká většina vaší populace vůbec nemá tušení, že tento rok skončí na prahu slavné nové éry míru, spolupráce a žití v harmonii s přírodou, jsou obavy při každém zachřestění zbraní, při strohé ekonomické analýze, novém zákonu nebo politice, která narušuje svobody.

2.Na počátku vzestupu Země asi před 70 lety byla v kolektivním vědomí bezuzdná negativita. Když jednotlivci začali reagovat na světlo, vyzařované k planetě mocnými daleko vzdálenými civilizacemi, kolektivní vědomí se začalo stáčet k pozitivitě, a asi před deseti lety vašeho pozemského času světlo dosáhlo potřebného množství, které zajistilo přechod planety ke čtvrté hustotě bez odbočení či odkladu. Od té doby intenzita světla dále narůstá a stále více jednotlivců otvírá svá srdce a mysli a to odpovídajícím způsobem zvedá kolektivní vědomí. Negativita ztratila své základy a pozitivita se stala široce převládající.

3.I přesto neexistuje žádná imunita vůči negativnímu myšlení – a strach je toho všeho základem!!! a když jsou tyto myšlenky základem něčí energie, jsou jako vždy mocné při projevování nepříznivých osobních situací. Čtenář, který napsal, že strach nemůže být vědomě kontrolován, učinil srovnání: „Je to jako říkat, abychom nedovolili své krvi téct.“ My to trochu obracíme a říkáme: „Nechme pozitivní myšlenky téci tak přirozeně jako svou krev.“

4.Myšlenky předcházejí před emocemi, a je nekonečnou chybou, že to není uznáváno, protože myšlenka o situaci a reakce na ni se zdají probíhat současně. Když pojmete situaci jako strašnou, okamžitě tato myšlenka vyvolá přirozenou reakci – pocity strachu. Protože myšlenka se stáčí do starostí o možný vývoj situace, pocity strachu, které následují, sbírají sílu.

5.Univerzální zákon přitažlivosti, který neumí rozlišit, co chcete – zda něco pozitivního nebo negativního – od toho, co nechcete – něco negativního – pracuje neustále, aby poskytl energii na vše, na co ji soustředíte. Když se soustředíte na strachuplnlý aspekt situace, řekněme nedostatek peněz, na což se soustřeďují mnozí – vesmír vám může poskytnout pouze situace, v nichž pokračuje tento nedostatek, protože nemá schopnost uvažovat, aby pochopil, že to, co chcete, je dost peněz, a ne jejich nedostatek. Vy máte moc změnit své myšlenky! Když si budete myslet Mám peníze na všechno a cítit vděčnost, začne univerzální proudění, které to obstará.

6.Strach také vyvstává v situacích, nad nimiž nemáte kontrolu, jako dlouhodobé účinky jaderné radiace, chemtrails, vakcíny a ochuzený uran. Proto jsme vám řekli v předchozích zprávách, že obavy o toto jsou zbytečné, protože jejich škodlivé účinky, které existují pouze na nízkých vibračních úrovních, budou odstraněny společně se vším, co má nízké vibrace a nemůže existovat ve vysokých vibracích čtvrté hustoty. Všichni lidé, kteří doprovodí Zemi do čtvrté hustoty, budou uzdraveni z následků těchto toxinů a z jakýchkoli dalších nemocí a postižení, která mají.

7.Také jsme se již vyjádřili k různým situacím nebo stavům, třeba osivo, které dává jen jednu úrodu, znečištění všeho druhu, geneticky změněné potraviny, destruktivní technologie, svobodu omezující opatření, korporátní korupce, detenční tábory a další věci založené na temných úmyslech – nic z toho nebude součástí života ve čtvrté hustotě. Nic odvozeného od temnoty nemůže existovat ve vysokých vibracích této hustoty!

8.Mezi další snahy rozptýlit strach patří naše ujištění, že nebude žádná nukleární válka, žádný terorismus jako 9/11, žádné pandemie, žádné nebeské těleso nenarazí do Země, a ani se nenaplní hrůzné předpovědi o kataklysmických změnách, které by učinily Zemi neobyvatelnou.

9.A nejdůležitější věc je, že jsme opakovaně prohlásili, že pro vývoj do vyšších hustot je předpokladem rovnováha, a strach je vážnou překážkou v dosažení rovnováhy.

10.V lásce ke všem duším na Zemi i k samotné Gaie, duši, která na sebe vzala planetární tělo a miluje všechny své obyvatele – máme povolení poskytnout povzbuzující informace a vedení, ale nemůžeme ani nechceme zasahovat žádným způsobem do svobodné vůle jedinců, aby si mohli zvolit či cítit, co chtějí. Avšak můžeme nabádat každého, aby se v jakékoliv situaci nepoddával strachu, ať je přítomná nebo předpovídaná. Nejen že strach mám moc oddálit vývoj duše a vytvořit nepříznivé osobní okolnosti, je to i bolestný pocit. O co hodnotnější, rozumnější a radostnější je žít beze strachu!

11.Kéž by vše, co vám říkáme, bylo zbytečné, protože nikdo z vás se nebude obávat množství nadcházejících odhalení. To by bylo idealistické, nikoliv realistické. I pracovníci světla, kteří předpřipravují příchod Zlatého věku, příležitostně upadnou do strachu o to či ono; rozsáhlá skupina těchto opor má sklon k obavným myšlenkám a také ke skepticismu; a strach je nejpravděpodobnější reakcí – z vašeho úhlu pohledu, a projeví se určitě u velkého počtu lidí, kteří vězí v myšlení třetí hustoty.

12.Když zůstanete pevně ve světle, udržíte strach na uzdě a tím budete vyzařovat jistotu, naděšní a důvěru pro všechny kolem vás. Pouhá vaše energie uklidní úzkosti ostatních ohledně toho, co vychází najevo a kam to vede, a vy podle vnímavosti jednotlivců poskytnete své znalosti o blížícím se světě míru, lásky a jednoty ducha.

13.Zde je dobré místo k odpovědi na otázku: Jak můžeme vědět, že se pohybujeme vpřed spolu se Zemí? Víte to intuitivně. Avšak pokud sebepochybování brání v tom, aby vaše vrozená znalost dosáhla vědomí, udělejte poctivé sebehodnocení. Postoje a chování jako je žárlivost, lakota, nečestnost, arogance, odpor, zahořklost, hněv, apatie a sobectví vydávají nizé vibrace, které drží člověka zakotveného ve třetí hustotě. Pokud zjistíte tendenci k některé ze jmenovaných vlastností, obraťte své pocity a činy do vysokých vibrací – štědrost, ochota pomoci, odpuštění, skromnost, pravda, upřímnost, trpělivost, soucit a vděčnost. Může to znít složitěji než to skutečně je, takže vám řekneme, že když otázka o postupu se Zemí byla položena Bohu, odpověděl: „Je to prosté, stačí BÝT LASKAVÝ.“


Zdroj: Orgo-net.blogspot.com

Žádné komentáře:

Okomentovat