neděle 19. února 2012

Propojení začíná - 20.2. až 22.2.2012

Nastavte si budík, mobil, připomínku, cokoliv, protože půjde o jednu jedinou minutu.

Přesně ve 12:00 našeho času se 20., 21. a 22.2.2012 pomyslně zastavíme a soustředěnou vizualizací našich myslí vyšleme jasný signál, co a jak přesně chceme (nikoliv co nechceme – pozor na to).

Zapomeneme na všechny nesmyslné domněnky, předsudky a negativní postoje, že to je stejně k ničemu a jdeme do toho s tím, že to funguje. Tečka. Jedna jediná minuta za to stojí, ne?

Vše postavíme do roviny, že jsme již cíle dosáhli, nikoliv že to tak možná někdy bude – v dalším článku bude vysvětleno proč.

Vyšleme jasný impuls vděku a obdivu, jak úžasnou a krásnou máme planetu – matku Zemi a na ní vytvořený harmonický svět, do kterého vše dokonale zapadá jako kousky puzzle - včetně nás samých.

Vyšleme myšlenku, že je svět již zcela oproštěn ode všeho (především lidského) zla, násilí, chamtivosti, chudoby, zloby, závisti a nenávisti. Vyšleme myšlenku upřímného porozumění a pochopení druhých bez jejich soudu i vděk za to, že jsme aktivní součástí tohoto obrovského živého celku v úsilí o lepší svět.

Přejeme všem ve svém okolí to nejlepší, co si sami dokážeme představit. Totéž pozitivní poselství přání dobra a všestranné hojnosti odesíláme nejen druhým bytostem, ale i všem živým tvorům a rostlinám na planetě, neboť i oni jsou součástí všeho kolem a nemůžeme je opominout.

Společně a jednotným hlasem Srdce člověka odeslaná myšlenka je základní stavební kámen pro zjemnění všech stávajících hrubohmotných dějů a posunutí transformace na naší planetě směrem k lepšímu zítřku a přiklonění se k ušlechtilým hodnotám. To věděli již staří Mayové a respektují to dodnes.

Čím více osob se k této aktivitě připojí, tím bude mít společná myšlenka větší sílu, proto prosím přepošlete odkaz, nasdílejte jej do různých komunitních sítí, pošlete info mailem, zapojte se. Díky všem za pomoc.

Každý z nás je nyní důležitý a každá pozitivní myšlenka je velice potřeba.

Mnoho štěstí


Zdroj: Jinestranky.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat